Turneu USA 2016

Turneu USA 2016

Anul 2016 a fost marcat de o călătorie muzicală care avea să rămână adânc înrădăcinată în memoria noastră – Turneul nostru în SUA. Această călătorie a reprezentat nu doar o oportunitate de a împărtăși muzica noastră, ci și de a crea legături puternice cu frații și surorile noastre dincolo de ocean.

Destinația noastră a fost unul dintre cele mai prestigioase evenimente muzicale creștine – Festivalul Soli Deo Gloria. Această convenție a fanfarelor creștine a reunit muzicieni cu aceeași viziune și credință din întreaga lume. A fost o onoare să participăm și să împărtășim sunetele noastre în acest cadru special.

Pe parcursul turneului nostru în SUA, am avut privilegiul să slujim Domnului în mai multe biserici, aducând închinare și bucurie comunităților pe care le-am vizitat. Printre aceste biserici se numără Biserica Betania Chicago, Biserica Elim Chicago, Biserica Betel Chicago, Biserica Ghetsimani și Biserica Philadelphia. Fiecare biserică ne-a întâmpinat cu brațele deschise, iar sunetele noastre au adus o rază de lumină și speranță în inimile fraților noștri.

Am văzut cum muzica depășește granițele geografice și culturale, unind inimile noastre într-un cor de închinare. Cu fiecare notă cântată, am slăvit numele Domnului și am creat un moment de comună împărtășire a credinței noastre.

Turneul nostru din SUA din anul 2016 a rămas unul dintre cele mai importante evenimente în istoria noastră muzicală. Ne-am simțit privilegiați să împărtășim sunetele noastre cu frații și surorile noastre din Statele Unite, să experimentăm unitatea în credință și să lăsăm o amprentă muzicală în inimile oamenilor dincolo de ocean. Această călătorie ne-a învățat că muzica este un limbaj universal al închinării și că sunetele noastre pot traversa mările și oceanele pentru a aduce bucurie și inspirație în toate colțurile lumii.