Despre Noi

Despre noi

Elim Brass Band este mai mult decât o simplă formație muzicală – suntem o echipă de credincioși dedicați, care folosesc darurile lor pentru a aduce slavă lui Dumnezeu și a împărtăși mesajul Său de iubire cu lumea.

Povestea noastră

Elim Brass Band. Înființată în anul 1982 de către Aurel Birieșcu în Timișoara, România, fanfara noastră își începe slujirea aducând muzică divină și bucurie comunității noastre. Cu fiecare notă pe care o cântăm, ne închinăm lui Dumnezeu și vestim slava Sa.

Fanfara Elim Timisoara a fost înființată la inițiativa conduceri biserici penticostale-comunitatea 2 Timișoara în anul 1982 sub bagheta dirijorului Aurel Biriescu care a instruit și format nenumărați instrumentiști de-a lungul anilor ca dirijor principal al fanfarei,pana în anul 2011,
fiind ajutat de-a lungul anilor de mai mulți dirijori asistenți :
Fr.Dorel Macelaru
Fr. Dănuț Ungureanu
Fr.Stefan Cristea junior.
Fr.Doru Chifan.
Fanfara cântând regulat la serviciile duminicale ,participand frecvent la servicii religioase în afara biserici…..
În anul 1993 odată cu promovarea Fr.Doru Chifan ca dirijor secund sa schimbat stilul muzical al fanfarei prin compozițiile și aranjamentele muzicale Praise,Worship,Jazz aranjamente muzicale care sau finalizat prin înregistrări de numeroase albume și numeroase concerte…..sub bagheta Fr.Doru Chifan fanfara a evoluat muzical an de an prin tehnica, stil muzical și prin adăugarea de noi compoziții și noi membri….

În anul 2002 o data cu plecarea Fr.Doru Chifan în Atlanta Georgia USA,bagheta de dirijor a fost preluata de fr.Octavian Rafael Olariu care a continuat linia muzicala prin noi compoziții și aranjamente muzicale cât și prin formarea de noi generații de instrumentiști.
Sub bagheta fr.Olariu Rafael fanfara a evoluat constant an de an prin perseverenta în repetiti ,slujire în biserica ,Inregistrare de noi albume muzicale,nenumărate concerte în tara și în afara tari:Italia,Austria,Elvetia,Anglia, Irlanda,și SUA….
Multumim Domnului pt.ajutorul și sprijinul acordat fanfarei în toții acești ani de slujire.
Chemarea lui Dumnezeu pt fanfara Elim în slujirea și închinarea prin cantare ne onoreaza și ne obliga sa pregătim și sa fim gata in fiecare zi…..

Str. Virgil Madgearu nr.39

© Copyright 2023 Elim Brass Band | Powerd by CrossDesigns

© Copyright 2023 Elim Brass Band | Powerd by CrossDesigns