Dirijori

Dirijori

Elim Brass Band este mai mult decât o simplă formație muzicală – suntem o echipă de credincioși dedicați, care folosesc darurile lor pentru a aduce slavă lui Dumnezeu și a împărtăși mesajul Său de iubire cu lumea.

Despre Dirijorul Nostru – Octavian Rafael Olariu: Pas cu Pas către Arta Muzicală

Dorim să vă prezentăm povestea captivantă a dirijorului nostru, Octavian Rafael Olariu, care împărtășește cu pasiune și talent muzica noastră. Rafael s-a născut pe 14 iunie 1984 și a crescut sub zodia sunetelor muzicale. Încă de la vârsta de 11 ani, el și-a început călătoria muzicală, explorând sunetul bassflüghorn-ului, în cadrul Bisericii Filadelfia din Timișoara. În copilărie, a cântat și în fanfara din Ghiroda, unde și-a dezvoltat tehnica muzicală.

Anul 2000 a fost un moment de importanță majoră pentru Rafael. Acesta a devenit membru al Elim Brass Band, ocupând postul de jucător de bassflüghorn. În acea perioadă, Doru Chifan ocupa funcția de dirijor principal în cadrul formației Elim, oferindu-i lui Rafael o oportunitate valoroasă de a cânta la un nivel înalt.

În 2001, Doru Chifan a inițiat o nouă generație muzicală – Elim Brass Band Junior, iar Rafael a devenit asistentul lui Doru. În octombrie 2002, Doru a plecat în Atlanta, Georgia, SUA, pentru a deveni dirijorul principal al Atlanta Brass Band (Philadelphia Romanian Assembly of God). Astfel, responsabilitățile lui Doru au fost preluate de către Rafael. Deși tânăr, Rafael este extrem de talentat. Până în prezent, el continuă să creeze noi compoziții și aranjamente muzicale…

 

Cu fiecare notă pe care o dirijează, Rafael aduce o nouă perspectivă muzicală și un val de energie în sunetele noastre. Îl considerăm un lider inspirat, cu o pasiune neînfricată pentru muzică și o abilitate remarcabilă de a comunica prin intermediul sunetelor. Cu fiecare concert și fiecare înregistrare, Rafael adaugă o notă de măiestrie artistică la identitatea noastră muzicală.

Ne bucurăm să avem în comunitatea noastră un astfel de talent, și suntem încântați să vedem cum dirijorul nostru continuă să evolueze, să innoveze și să împărtășească sunetele sale captivante cu lumea. Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu pasiunea sa neînfricată, Rafael Octavian Olariu rămâne un pilon esențial al succesului nostru muzical.

Str. Virgil Madgearu nr.39

© Copyright 2023 Elim Brass Band | Powerd by CrossDesigns

© Copyright 2023 Elim Brass Band | Powerd by CrossDesigns