Marșul Învierii & Colindă

Marșul învierii

Elim Brass Band este mai mult decât o simplă formație muzicală – suntem o echipă de credincioși dedicați, care folosesc darurile lor pentru a aduce slavă lui Dumnezeu și a împărtăși mesajul Său de iubire cu lumea.

Marșul învierii

Ceea ce ne definește ca și formație creștină de fanfara este participarea necondiționată la evenimentele anuale care au loc în comunitatea noastră alături de asociația Isus Speranța României, asociație care organizează anul Marșul Invierii.
Începând cu anul 1991 fanfara a participat an de an, generați la rand pana în prezent la acest eveniment proclamand Învierea Domnului Isus prin imnurile interpretate în procesiunea care se desfășoară pe traseul: Catedrala Mitropolitană, Primărie, Prefectura, continua pe străzile orașului și se încheie în Parcul Rozelor.

Această tradiție a Marsului Învierii și implicarea fanfarei Elim Brass Band a devenit o parte esențială a sărbătorilor pascale în Timișoara.

La colindat cu EBB

„A colinda“ este un termen potrivit pentru a desemna misiunea creștinilor. Un termen care nu poate fi tradus în limbile moderne, pentru că „a colinda“ nu înseamnă altceva decât a vesti Evanghelia, înseamnă bucuria cu care baţi la poarta cuiva și-i vesteşti că Hristos s-a născut acum 2000 de ani.
Colindatul cu Fanfara Elim Brass Band a devenit o tradiție în comunitatea noastră, fiecare an aducea cu sine noi aranjamente muzicale, noi instrumentiști în rândurile fanfariștilor.
Atmosfera plină de bucurie și unitate rămâne o caracteristica neschimbată a sărbătorilor. O dată cu trecerea timpului, evenimentul a crescut în popularitate, atrăgând comunitățile din oraș și din zonele înconjurătoare.

Colindatul cu fanfara a devenit mai mult decât o simplă tradiție, a devenit un simbol al sărbătorilor și al valorilor sale. Fanfara Elim Brass Band aduce an de an bucurie în inimile oamenilor și le încălzește sufletele cu piesele muzicale care creează amintiri ce vor dăinui pentru mulți ani în inimile lor.
Elim Brass Band continuă să păstreze vie tradiția colindatului cu fanfara, să aducă lumină, unitate și bucurie în casele și familiile comunității

Str. Virgil Madgearu nr.39