Termeni și condiții

Termeni și condiții

Elim Brass Band este mai mult decât o simplă formație muzicală – suntem o echipă de credincioși dedicați, care folosesc darurile lor pentru a aduce slavă lui Dumnezeu și a împărtăși mesajul Său de iubire cu lumea.

Toate drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site sunt deținute de elimbrassband.ro sau deținătorii de licență ai acestora. Este interzisă copierea, distribuirea sau utilizarea conținutului fără consimțământul scris al deținătorului.

 1. Utilizarea Site-ului

  a. Aveți dreptul să accesați și să utilizați site-ul în scopuri personale și non-comerciale.

  b. Nu sunteți autorizat să utilizați site-ul într-un mod care ar putea deteriora, dezactiva sau suprasolicita serverele noastre sau rețelele implicate.

 2. Informații Personale

  Colectăm și procesăm informațiile personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu colectarea și procesarea acestor informații.

 3. Link-uri către Terțe Părți

  Site-ul poate conține link-uri către site-uri terțe. Nu avem control asupra conținutului acestor site-uri și nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau practicile lor de confidențialitate.

 4. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

  Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificare va fi afișată pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului după aceste modificări reprezintă acceptul dvs. al acestor schimbări.

 5. Limitări de Răspundere

  Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierdere sau daună directă, indirectă sau consecventă ca rezultat al utilizării sau imposibilității utilizării acestui site.

 6. Legislație Aplicabilă

  Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile statului în care avem sediul nostru și orice dispute vor fi supuse jurisdicției exclusive a tribunalelor din această jurisdictie.

 7. Contact

  Pentru întrebări sau preocupări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la contact@elimbrassband.ro .

Prin continuarea utilizării elimbrassband.ro, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții.

Str. Virgil Madgearu nr.39

© Copyright 2023 Elim Brass Band | Powerd by CrossDesigns

© Copyright 2023 Elim Brass Band | Powerd by CrossDesigns